Pui cu "101 catei de usturoi" :)

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 6869 vizualizari

 

nu pui 101 catei de usturoi dar 2-3 capatani da...daca iti permite sanatatea.baietii mei(incluzandu-l si pe sotul meu aici) sunt innebuniti dupa cateii de usturoi gatiti in acest fel

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciocanele de pui
  • ulei de masline
  • un pahar vin alb sec sau demi-sec
  • 2-3 capatani de usturoi
  • putina vegeta
  • 1 crenguta de cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu "101 catei de usturoi" :):

pui putin ulei de masline intr-o tigaie,rumenesti copanelele pe ambele parti,presari cu putina vegeta si piper si stingi cu un pahar de vin alb sec sau demi-sec,pui 2-3 capatani de usturoi(catei curatati:)),o crenguta de cimbru si acoperi cu un capac si lasi totul la foc mic pana se face carnea.
e foarte bun,noua ne place la nebunie

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu "101 catei de usturoi" :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Oana 1

25.03.2010, 23:12

Foarte bun

madi_marin 1

26.03.2010, 12:24

la cat usturoi e acolo, nu are cum sa nu fie decat delicios....., o sa trec reteta la favorite sa o incerc si eu....

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 11:37

cred ca e super ce ai facut tu aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor în vin roşu